English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Καλησπέρα σε όλους πριν φύγετε κάντε και ένα

Κάνε και ένα LIKE πριν φύγεις!!!

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Από παγκόσμια πρωταθλήτρια… πόρνη! (photos)


Από παγκόσμια πρωταθλήτρια… πόρνη! (photos)

Από παγκόσμια πρωταθλήτρια… πόρνη! (photos)



Αίσθηση έχει προκαλέσει στην αθλητική και όχι μόνο κοινή γνώμη της Ρουμανίας, η ιστορία της Φλορίσα Λεονίντα, η οποία από τα στρώματα της ενόργανης γυμναστικής κατέληξε σε εκείνα γενναιόδωρων αντρών που αναζητούσαν ερωτική απόλαυση!
Η Ρουμάνα γυμνάστρια είχε μία άκρως επιτυχημένη καριέρα ως αθλήτρια, καθώς στο παλμαρέ της μετρά ασημένια μετάλλια, τόσο σε Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο και σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα της χώρας της, ενώ είχε να επιδείξει και αρκετές διακρίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων του 2002, κερδίζοντας ένα χρυσό μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας και τρία αργυρά (σύνολο, ασκήσεις εδάφους, ομαδικό)! Παρόλα αυτά ωστόσο τα μετάλλια δεν έφεραν το προσδοκώμενο… φούσκωμα στον τραπεζικό της λογαριασμό, με αποτέλεσμα να κάνει… στροφή στην καριέρα της, επιλέγοντας το… ξεφούσκωμα παντελονιών!
Η Λεονίντα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2007 και μετακόμισε στη Γερμανία αναζητώντας μία καλύτερη τύχη. Από εκεί η 25χρονη κοπέλα ενημέρωσε τους γονείς της ότι βρήκε δουλειά ως γυμνάστρια, ωστόσο η πραγματικότητα απείχε έτη... φωτός, καθώς η γερμανική εφημερίδα Bild Zeitung, έφερε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της, οι οποίες φιλοξενούνται σε ιστοσελίδα που προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες.
Τα… μαντάτα μάλιστα δεν άργησαν να φθάσουν στη χώρα της, με τον πατέρα της να δηλώνει έτοιμος να ξενιτευτεί στον Καναδά, αδυνατώντας να αντέξει την ντροπή.
Η ίδια η Λεονίντα πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως αρνείται τα πάντα ισχυριζόμενη ότι οι φωτογραφίες χρησιμοποιήθηκαν εν αγνοία της, ενώ τα ρουμανικά Μέσα υποστηρίζουν πως οι οικονομικές δυσκολίες ήταν αυτές που την ανάγκασαν να ιδρώσει τα… σεντόνια προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην και κάτι παραπάνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου