English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Καλησπέρα σε όλους πριν φύγετε κάντε και ένα

Κάνε και ένα LIKE πριν φύγεις!!!

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Θέλει πίσω τον Κριστιάνο ο Φέργκιουσον!


Θέλει πίσω τον Κριστιάνο ο Φέργκιουσον!


Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα ζητήσει από τη διοίκηση της ManUtd να φέρει πίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο ανεξαρτήτου κόστους, αποκαλύπτει η "Mirror". Διαβάστε λεπτομέρειες.


Η πρόσφατη δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο ότι δεν είναι πλέον ευτυχισμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε την όρεξη σε υποψήφιους μνηστήρες για την αγορά του παίκτη και μία από αυτές είναι και η πρώην ομάδα του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι "κόκκινοι διάβολοι" παραχώρησαν πριν από 3 χρόνια τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του ποσού ρεκόρ των 94.000.000 ευρώ (ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου), όμως σύμφωνα με το αγγλικό μέσο ο Άλεξ Φέργκιουσον είναι αποφασισμένος να επωφεληθεί από την κρίση στη σχέση του 27άχρονου άσου με τους Μαδριλένους για να τον ξαναφέρει στο "Ολντ Τράφορντ"
"Ο Φέργκιουσον ανυπομονεί να ανακαλύψει εάν ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκέφτεται σοβαρά να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Σε μία τέτοια περίπτωση, θα ζητήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πληρώσει όσο χρειαστεί για να τον πάρει πίσω", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο σημειώνει πάντως ότι οι καλές σχέσεις του Φέργκιουσον με τον Ζοζέ Μουρίνιο και τον μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, φρενάρουν τους Άγγλους από το να μπουν άμεσα στο παιχνίδι της απόκτησής του.

"Ο προπονητής το είχε καταστήσει σαφές όταν ο Ρονάλντο είχε πάει στη Ρεάλ ότι εάν ποτέ έφευγε από το Μπερναμπέου θα έπρεπε να γυρίσει στο Ολντ Τράφορντ.
Είναι μία μεταγραφή που θα αποδείκνυε ότι η Γιουνάιτεντ μπορεί να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε ομάδα για τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου.
Προς το παρόν όμως μόνο ο Ρονάλντο ξέρει πραγματικά αν επιθυμεί σοβαρά να φύγει από τη Μαδρίτη ή είναι απλά κάποιο καπρίτσιο του", δήλωσε στη "Mirror" άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα μέσα από τη Γιουνάιτεντ.

Εν τω μεταξύ, την ώρα που τα ισπανικά ΜΜΕ εκτιμούν πως η "έκρηξη" του Ρονάλντο έχει να κάνει με την άρνηση της Ρεάλ να του προσφέρει νέο ηγεμονικό συμβόλαιο (με εβδομαδιαίες αποδοχές 500.000 λιρών!), από το περιβάλλον του παίκτη τονίζεται η έλλειψη σεβασμού που υπάρχει απέναντί του, από συμπαίκτες του.
Η απώλεια του τίτλου του Κορυφαίου Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς (η UEFA έδωσε το βραβείο στον Ινιέστα) έκανε επίσης τον Ρονάλντο να πιστεύει -σύμφωνα με δικούς του ανθρώπους- ότι δεν αναγνωρίζεται όπως πρέπει η προσπάθειά του με τη φανέλα των "μερένγκες", για έναν παίκτη μάλιστα που έχει πετύχει 151 τέρματα σε 150 ματς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου